IvecCake

Csoki chips

Én minden évben Mikulásra sütöm meg. Nagymamám receptje. Ropogós, csokis, finom. 

2013-12-06-2208
– 25 dkg liszt
– 2 csipet szódabikarbóna
– 2 csipet só
– 20 dkg vaj
– 5,5 ek. kristálycukor 
– vaníliás cukor
– 2 tojás
– vanília aroma / rum aroma 
– 20 dkg étcsokipasztilla/étcsokoládé felkockázva
– 4 dkg apróra vágott dióbél (én nem szoktam sajnálni ezt és a csokit sem)

A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. 
A száraz hozzávalókat összekeverjük. A vajat a cukorral kihabosítjuk. A tojásokhoz hozzáadjuk az aromákat, majd elkeverjük a vajas masszával.
Beleöntjük a csokikat és a diót. Elkeverjük, majd mehet bele a lisztes keverék. 
Kivajazott/sütőpapíros tepsire kiskanállal kiadagoljuk kis pacákban. 
12 perc alatt megsül. 

12347624_10201066910991951_3464895552114261664_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!