IvecCake

Paradicsomos fusilli tészta baconnel

Gyors és egyszerű ebéd vagy vacsora. Nem mellesleg finom is! 🙂

WP_20160130_008

– 4-5 marék fusilli tészta
bacon szalonna
kicsi olaj
– 1 fej vöröshagyma
– fél dl fehér bor
– 15-20 db koktélparadicsom
– só
bors
friss bazsalikom (nekem nem volt, szóval száraz morzsolt bazsalikomot tettem bele)
– friss petrezselyem
– sajt 

WP_20160130_002
A tésztát főzzük ki sós vízben. A legjobb al dente. 🙂
A hagymát vágjuk fel apróra, szeleteljük fel a bacont is. Olajon pirítsuk meg a hagymát, majd dobjuk rá a szalonnát. Közben negyedeljük fel a koktélparadicsomokat

WP_20160130_003
Amikor már kicsit megsült a bacon is, öntsük rá a fehérbort, majd dobjuk rá a paradicsomokat is. 
Főzzük vagy 10 percig, hogy kicsit elpépesedjen a paradicsom, addig szűrjük le a tésztát. 
Fűszerezzük ízlés szerint, majd keverjük össze a tésztával.
Reszelt sajttal tálaljuk.

WP_20160130_006

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!