IvecCake

Bögrés almás

Igazi gyorsan összeöntős, kavarós, finom, nem túl édes, gyümölcsös. 

WP_20160415_010
– 4 bögre apróra vágott alma (én 5 db-ot vágtam fel)
– fél bögre magozott meggy / befőtt
– fél bögre apróra vágott dió
– 3/4 bögre cukor
– 2 bögre finomliszt
– fél bögre étolaj
– 4 tojás

WP_20160415_011
A tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. A többi hozzávalót elkeverjük, hozzáöntjük a masszát, alaposan elkeverjük,

170°C-ra előmelegített sütőben megsütjük. Nálam elég volt 35 perc, a recept 45-öt ír.

WP_20160415_007
WP_20160415_008

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!