IvecCake

Tejszínes-sajtos petrezselymes csirke

Villámgyors ebéd. 🙂 

WP_20160617_13_41_23_Pro
– 1 csirkemell
– só, bors, szárnyas fűszer, grill fűszer, kakukkfű, bazsalikom, petrezselyem (a friss jobb)
– fél liter főzőtejszín
– 25 dkg sajt (pl. trappista, vagy cheddar..)
– olaj 

A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, egy tálba beletesszük, öntünk rá olajat és ízlés szerint fűszerezzük. Hagyjuk kicsit állni benne.
Süssük meg alaposan. Ha friss a petrezselyem, akkor azt itt adjuk hozzá. Vigyázzunk, le ne égjen.
Amíg sül, forraljuk fel a tejszínt, kockázzuk bele a sajtot és melegítsük kevergetve addig, ameddig el nem olvad a sajt. Mikor minden kész, öntsük rá a húsra és süssük össze. 
Ízlés szerinti körettel tálalható. 

WP_20160617_13_41_14_Pro

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!