IvecCake

Túró mousse – tojásmentes

Elképesztően gyorsan kész van, arra kell csak várni, hogy jól lehűljön a hűtőben, ebben a nagy melegben. Akad itthon most egy kis túró, szóval az elkövetkezendő posztok kicsit túrósak lesznek. 🙂 
5 nagyobb adaghoz van a recept

WP_20160622_21_27_51_Pro
– fél kg túró
– 4 dl habtejszín
– 5 ek. tejföl
– 5 ek. porcukor – mehet bele 1 zacsi vaníliás cukor is 

WP_20160622_21_28_02_Pro
A túrót krémesre keverjük a tejföllel és a cukrokkal. A habtejszínt kemény habbá verjük , majd fakanállal beleforgatjuk óvatosan a túrós krémbe, nehogy összetörjön a hab.
Ki lehet porciózni most is, vagy majd lehűlve lehet gombócolni akár. 
Friss gyümölcsökkel (málna, eper, barack, cseresznye…), csokoládé öntettel, csokireszelékkel….. amivel csak akarjuk 🙂 

WP_20160622_21_28_19_Pro

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!