IvecCake

Narancsos brownie

 Nagyon gyorsan kész és nagyon csokis. =) Volt már itt fehér csokis blondie, almás blondie, lesz még más is.. 🙂 
Egy kisebb tepsibe elég ez az arány.

wp_20161023_14_10_51_pro
– 32 dkg cukor (ebből 1 csomag vaníliás)
– 25 dkg vaj
– 12 dkg liszt
– 10 dkg étcsoki
– 5 dkg kakaópor
– 3 tojás
– 1 nagyobb narancs 
– csoki aroma, vérnarancs aroma

wp_20161023_14_11_31_pro
A vajat olvasszuk meg vízgőz fölött, adjuk hozzá a cukrokat, a kakaóport és a csokit. Keverjük addig, ameddig össze nem olvad minden, s amíg szép homogén állagot nem kapunk.
Hagyjuk kicsit hűlni, addig verjük fel habosra a tojásokat az aromákkal, majd keverjük hozzá a már kicsit kihűlt csokis krémhez. Szitáljuk bele a lisztet, a reszelt narancshéjat, s lehet belecsempészni egy kis sütőport is. 
Vajazzuk ki a tepsit, öntsük bele a masszát, s süssük kb 17 percig 180°C-on. 
Mikor kihűlt, lehet szeletelni. Narancsos csokiforgáccsal díszítettem. 

wp_20161023_14_10_40_pro
wp_20161023_14_11_37_pro

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!