IvecCake

Hógolyó

Bár ahol én lakom, még nem esett a hó az idén, de nagyon várom már. Nincs is annál jobb, mikor felkelek reggel és látom, hogy kint hatalmas pelyhekben hull a hó és meg is marad. Fogadjuk el, lassan tényleg itt a tél, a természet meghal egy kicsit, de ebben is van rengeteg gyönyörű pillanat, amit csak meg kell ragadni. Ilyen például a hógolyó. 🙂
27 db lett belőle

wp_20161110_17_24_07_pro
– 25 dkg túró
– 1 csomag vaníliás cukor
– kicsi citromlé
– 180 gramm porcukor
– kókuszreszelék
– 1 ek. búzadara

wp_20161110_17_22_28_pro
A túrót törjük össze, majd keverjük össze a búzadarával és a cukrokkal. Adjunk hozzá egy kicsi kókuszreszeléket, a többit öntsük egy tálba. Csepegtessük hozzá a citromlevet. Keverjük el, majd a kezünkkel készítsünk belőlük golyókat, amiket beleforgatunk a kókuszreszelékbe. 
Nekem kicsit lágy lett, de ezt lehet befolyásolja az, hogy házi túróval készítettem. Nagyon finom és extra gyors. 🙂 

wp_20161110_17_22_03_pro

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!