IvecCake

Gesztenyés pudingos

Nem egy szépségdíjas sütemény, de nagyon egyszerű és finom! 
Egy kisebb tepsire elég az adag. 


– 1,5 csomag háztartási keksz
– 1 csomag vaníliás puding
– 1 csomag étcsokis puding (igazából bármilyen pudinggal kombinálható)
– ízlés szerint cukor
– vaníliás cukor
– étcsoki darabok
– 1 liter tej
– 250 ml habtejszín
– 200 gr gesztenyepüré (ízesített, ha nem, akkor + porcukor és rum)
– díszítéshez csoki reszelék, szórócukor…


A kekszeket rakosgassuk le a sütőpapíros tepsire egy sorban, főzzük meg az egyik pudingot a cukorral, majd borítsuk rá, s egyengessük el. Hagyjuk kihűlni, majd mehet rá még egy sor keksz, majd erre is egy adag puding. Én a csokisba szórtam csokidarabokat, miután megfőztem. Ezt is hűtsük ki. A gesztenyepürét habosítsuk fel kicsit habverővel. A habtejszínt verjük fel habnak, majd kézzel keverjük hozzá a gesztenyemasszához. Egyengessük el a puding tetején, szórjuk meg tetszés szerint és hűtsük ki. 
Ennyi az egész!
Nem raktam ki szépen tálkára fotózni, mert elég ingatag 🙂 Ezért is mondtam, nem szépség díjas, de finom! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!