IvecCake

Kavart gyümölcsös

 Nagyon gyorsan elkészült és finom is! Utolsó nyelvóránk volt a félévben és én is sütöttem, hogy ne csak tanuljunk már mindig… 🙂
Két kisebb tepsit készítettem, az egyikre cseresznyét és almát, a másikra cseresznyét és málnát-szedret dobáltam.
Meg lehet bolondítani dióval, mandulával..


– 60 dkg liszt
– 50 dkg cukor, vaníliás cukor
– 2  kis pohár tejföl
– 6 tojás
– 2 csomag sütőpor
– gyümölcsök



A tojásokat keverjük el a cukrokkal, majd adjuk hozzá a tejfölt, s végül szitáljuk bele a sütőporos lisztet. Én tettem bele málna és vanília aromákat is. 
Öntsük a kivajazott tepsibe és szórjuk meg a gyümölcsökkel-magokkal. 
180°-on  35 perc alatt kb. kész.


Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!