IvecCake

Mindent bele brownie

Csak  áradozni tudok erről a sütiről. Olyan gyorsan elkészült, hogy az csak na. Semmit sem sajnáltam belőle, ez nem titok. Készítettem már narancsosat, blondiet és almás blondiet. Receptek, a nevükre jobb gombbal kattintva (megnyitás új lapon) is elérhetőek 🙂 
Két adagban sütöttem meg egy közepes méretű négyzet alakú formában.


– 25 ek. cukor – ebből 2-3 csomag vaníliás cukor
– 27 ek. liszt
– 12 ek. kakaópor
– 6 tojás
– 21 ek. tej
– 5 ek. olvasztott vaj
– 16 ek. olíva olaj 
– 2 tk. fahéj
– vanília aroma
– málna aroma
– csokoládé aroma
– rum aroma
– fél narancs leve
– pici citromhéj
– szeder



A tojást keverjük el a cukorral, majd adjuk hozzá az olajat, az olvasztott vajat és szitáljuk bele a kakaóport. Adagoljuk hozzá a tejet, az aromákat, keverjük bele a citromhéjat, a narancslevet, majd szitáljuk hozzá a lisztet és a fahéjat. 
Öntsük bele a felét a tepsibe, majd nyomjunk bele pár szem málnát/szedret. 180°C-on süssük meg kb 15 perc alatt.


Akkor jó, mikor bár még puha a tészta, de már nem ragad rá a villára. Kihűlve szeleteljük. 


Természetesen fel lehet turbózni csokicseppekkel, leönteni csokival, vagy, ami nekem nagyon hiányzik belőle, az a levendula íz. 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!